lørdag 2. mai 2009

Så blir jeg også blogger

Jeg har tenkt lenge på å skaffe meg en blogg. Jeg har meninger om mye, og det kan være greit å få utløp for disse meningene et sted. Men allerede i navnet på bloggen fikk jeg problemer. For hva i all verden skulle jeg egentlig kalle bloggen min? Jeg har jo ikke akkurat et ensartet fokus i livet. Jeg er litt opptatt av alt, så da ble det prat og tomprat. Jeg er vel redd for at det kan bli mye av det siste...

musmat, det heter jeg visst. Hvorfor heter jeg det? Jo, jeg skulle registrere meg på twitter, mens jeg satt og hørte foredrag under dei gode døma. Jeg måtte finne et navn, og det navnet skulle helst beskrive meg litt. Og siden jeg har et litt rart sammensurium av interesser, med musikk og matematikk på topp, ble det musmat. Jeg rakk ikke tenke så nøye, jeg ville jo ha med meg hva kunnskapsministeren hadde å si oss! Jaja, sånn kan det gå.

Jeg er ekoordinator på Osterøy vgs, og det var vel egentlig det som var sparket bak til å starte denne bloggen. Et par av de andre ekoordinatorene i fylket har blogget om denne funksjonen i det siste, og jeg har noen tanker om den selv også. Men det får bli senere i dag eller i morgen, for det skal helst være litt gjennomtenkt når det blir liggende åpent på nett. Lurt å tenke først og skrive etterpå, i motsetning til min vanlige strategi som er å snakke først å tenke etterpå.


2 kommentarer:

  1. Det var da noe så veldig til selvinnsikt.. :-)

    SvarSlett
  2. Mye godt skrevet og mye jeg er fullstendig enig i. Var selv medlem av NLL en gang og kjenner igjen både holdninger og uttrykk fra forskjellige fora der.

    Merket meg også dette med at NLL antar ressurssterke foreldre kjøper bøker til barna, noe som vil gjøre forskjellene større. Hva om de ressurssterke foreldrene er kyndige IT-brukere og heller bruker tid på relevante nettsteder, aktiviteter, programvare osv... Antar NLL at det å være ressurssterk betyr å ta avstand fra digitale læringsverktøy?

    SvarSlett